zaterdag 10 oktober 2015

Zeeland: strand, zee en zon

Afgelopen zomer hadden mijn zus en ik het met oma (bijna 80!) erover dat ze in alle uithoeken van Nederland wel eens geweest was. Nee, was haar antwoord met een diepe zucht: Zeeland, daar was ze nog nooit geweest.
We ondernamen direct actie en amper twee maanden later, eind september, vertrokken oma, mama, zus en ik in de auto voor drie dagen naar Zeeland. Gewoon, omdat het kon.


Omdat we toch alle tijd van de wereld hadden, reden we via de Rotterdamse Europoort, over de Haringvlietdam, Brouwersdam en Oosterscheldedam richting onze B&B in Middelburg. De portie vaderlandse geschiedenis was weer binnen.

In Middelburg is B&B Het Zevende Continent absoluut een aanrader. Stijlvol en betaalbaar, maar bovenal heel erg gastvrij. Oma genoot van het uitzicht over de gracht voor het huis.


Ons weekend vulde zich met de typische Zeeuwse dorpen die je gezien moet hebben: Veere, Domburg, Vlissingen en natuurlijk Middelburg zelf. Stadswandelingen, veel koffie en thee, strandwandelingen en eindeloze zeegezichten.

Zeeland was mooi!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten